Selskaber



                                                                           


Vi kan afholde alle former for arrangementer: Bryllup, fødselsdage, sølvbryllup, konfirmationer, barnedåb og andre mærkedage, julefrokoster, temafester, receptioner, firmafest og meget andet.
 
Skal der være overnatning med, har vi naturligvis en helt speciel pris på overnatning i forbindelse med afholdelse af fest hos os.

Lad os hjælpe dig med at planlægge din fest. Vi har gode kontakter til DJ´s og bands, og hjælper gerne med at finde den rette underholdning/musik til jeres selskab.


*Da alle hotellets lokaler bliver benyttet under Superliga holdets hjemmekampe, kan vi desværre ikke garantere lokalet, før end vi har Superligaens spilleprogram.

Buffet 1
1 valgfri forret (kan både tallerkenserveres eller stå på buffeten)
1 valgfri salater
2 valgfri garniture
1 valgfri fiskeretter
1 valgfri kødretter
1 valgfri desserter (kan både tallerkenserveres eller stå på buffeten)
Pris 299,- v. min. 25 personer. Selskaber under 25 personer er prisen 349,-
 
Et eksempel kunne se således ud:
Forret: Reje toast, tomat mayonnaise, radise karse, saltet mandler
Salater: Rødbedesalat, valnødder, rosiner & balsamico
Garniture: Krydder Stegte kartofler + Gulerødder à la orange med sesam & og ingefær
Fisk: Torsk provencale – (tomatsauce med oliven & kapers)
Kød: Helstegt Oksefilet, timian
Dessert: Æblecrumble med flødeskum
 
Buffet 2
2 valgfri forret (kan både tallerkenserveres eller stå på buffeten)
2 valgfri salater
3 valgfri garniture
1 valgfri fiskeretter
2 valgfri kødretter
2 valgfri desserter (kan både tallerkenserveres eller stå på buffeten)
Pris 439,- v. min. 25 personer. Selskaber under 25 personer er prisen 499,-

Et eksempel kunne se således ud:
Forret:
Asiatisklaks, agurk, sesam & yuzu crème
Spæd salat med konfiteret and, ristet løg, ribs & ristet hvede
Salater:
Grøn bønne salat, spinat, fetaost og olivenolie
Sweet n sour Cesar salat, croutons, parmesan & sprød gris
Garniture:
Quiche Lorine – (broccoli tærte med gris)
Grydestegt blomkål
Gulerødder à la orange med sesam & og ingefær – (gulerødder i appelsin glaise)
Fisk:
Asiatisk kulmule, radise & dild
Kød:
Kylling bryst i Brunet smør & citron
Små hakkebøffer, soyaløg, cashewnød & karse 
Dessert:
Lakrids pannacotta, karamelskum, hindbær & crumble
Gulerodskage med lime frosting

Vælg blandt følgende retter til buffet:
Foretter
Asiatisklaks, agurk, sesam & yuzu crème
Spæd salat med konfiteret and, ristet løg, ribs & ristet hvede
Reje toast, tomat mayonnaise, radise karse, saltet mandler
 
Salater:
Rødbedesalat, valnødder, rosiner & balsamico
Grøn salat, efterårs løg, saltet mandler samt vinaigrette
Grøn bønne salat, spinat, fetaost og olivenolie
Salat dijonaise & urter – (hjertesalat i senneps creme)
Sweet n sour Cesar salat, croutons, parmesan & sprød gris
Garniture:
Mac `n cheese
Quiche Lorine – (broccoli tærte med gris)
Grydestegt blomkål
Krydder Stegte kartofler
Gulerødder à la orange med sesam & og ingefær – (gulerødder i appelsin glaise)
Fisk:
Torsk provencale – (tomatsauce med oliven & kapers)
Laks bagt med filodej sennep, spinat og ricotta
Asiatisk kulmule, radise & dild
Kød:
Små hakkebøffer, soyaløg, cashewnød & karse
Helstegt Oksefilet, timian
Kylling bryst i Brunet smør & citron
BBQ kylling lår
 
Dessert:
Æble crumble med flødeskum
Gulerodskage med lime frosting
Lakrids pannacotta, karamelskum, hindbær & crumble

3 retters:
Priserne er vist på over/under 25 personer
Foretter
Asiatisklaks, agurk, sesam & yuzu crème 89/99,-
Spæd salat med konfiteret and, ristet løg, ribs & ristet hvede 77/89,-
Reje toast, tomat mayonnaise, radise karse, saltet mandler 129/139,-
 
Hovedretter
Grillet Kylling bryst, blomkål gratin, konfiteret skalotte løg, pebersauce & karse 139/155,-
Mørbrad af gris, kartoffel fondant, glaseret gulerod i sprød gris, urtesauce & røde spirer 149/169,-
Bagt torsk, selleri, efterårskål, ricotta, brunet smør sauce med dild og kapers 139/155,-
 
Dessert:
Æble crumble med flødeskum 69/69,-
Gulerodskage med lime frosting 69/69,-
Lakrids pannacotta, karamelskum, hindbær & crumble 69/69,-
 
Et eksempel kunne se således ud:
Reje toast, tomat mayonnaise, radise karse, saltet mandler 129/139,-
Grillet Kylling bryst, blomkål gratin, konfiteret skalotte løg, pebersauce & karse 139/155,-
Lakrids pannacotta, karamelskum, hindbær & crumble 69/69,-
 
Der er også mulighed for at vælge retter fra BITE Restaurants menukort.
Se alle retterne på www.biterestaurant.dk

Prisen inkluderer:
- Eget lokale tvivlrådighed i 4 timer, som vil være flot opdækket
- Dygtige tjenere
- Enkeltblomster i vase
- Isvand på bordeneEkstra timer kan tilkøbes for 1.500 kr. pr. påbegyndt time.
 
Der er mulighed for tilkøb:
Drikke
Velkomstdrink (prosecco + hyldeblomst) 45 kr. pr. stk.
Sodavand 25 kr. pr. stk.
Flaske øl 30 kr. pr. stk.
Fadøl 45 kr. pr. stk.
Husets hvidvin 198 kr. pr. fl.
Husets rødhvin 198 kr. pr. fl.
Kaffe 30 kr. pr. mand
Cognac/Baileys 45 kr. pr. stk.
2 cl. Spiritus 30 kr.
Få yderligere vinkort kontakt Restaurant Christian Ærenlund på mail: car@fcn.dk eller tlf: 5194 9133
 
Natmad
Charcuteri bord med behørende garniture, brød og smør 119 kr.
Gullasch suppe med brød 99 kr.
Sandwich 2 stk. pr. mand. 99 kr.
 
Til kaffen
Fyldte chokolader 3 stk. pr. mand 40 kr.
Chokoladebrud 55 kr. pr. mand.


Kontakt Restaurantchef, Christian Ærenlund - mail: cae@fcn.dk tlf: 5194 9133