KonferenceHold dit møde eller jeres konference på Hotel FC Nordsjælland. Stemningen er uhøjtidelig og familiær, og vi lægger vægt på fleksibilitet og service. 

Hvis I ikke vil forsvinde i mængden af firmaer der holder møde på samme tid, så er Hotel FC Nordsjælland stedet for jer. Vi er et forholdsvis lille sted med få men gode mødelokaler.
 
I kan holde et helt basic møde/konference/seminar - eller I kan udnytte muligheden i vores rammer, for at lave et møde med sportsligt indhold.

Alle mødelokaler har hurtig WiFi og AV-udstyr som:
  • LCD-projektor/65" fladskærms TV
  • Flipover og Whiteboard
  • Blokke og penne
Har I særlige ønsker til AV-udstyr, kan vi selvfølgelig finde ud af det. Informér os ved booking.

Vi har en stor foyer foran Tigerlounge og Sepp Lounge, hvor der er høje barborde og café borde til pauserne. I lobbyen er der bløde sofa arrangementer til f.eks. uformelt gruppe arbejde og pauser. 
Skal I bruge grupperum, har vi 3 skylounges og 8 skyboxes langs med stadion der er ideelt til gruppearbejde der kræver ro og fordybelse. I hvert rum vil der være plads til mellem 4 og 20 personer.

* For alle lokaler der vender mod stadion vil der være mulighed for at følge dagens aktiviteter. Det kan ikke udelukkes at aktiviteterne indimellem kan fornemmes i vores lokaler.

Der er også andre muligheder. Lav f.eks. jeres seminar/kursus eller konference som en træningsdag, hvor I går ind igennem spillertunnellen, ud på stadion hvor jeres powerpoint eller video ruller over stor skærmen, og jeres valg af musik strømmer ud gennem højttalerne. Her bliver jeres mål for dagen gennemgået af jeres facilitator, og I får mulighed for at skyde på mål - måske hvor jeres leder er målmand?
Herefter går I direkte op til vores Sepp Lounge, hvor der bliver serveret frisk morgenmad - og så er dagen igang. Dette er blot et eksempel der kan udbygges efter jeres ønsker og behov.


Kontakt booking@hotelfcn.dk for at booke og høre mere om mulighederne.


Kom på rundtur på hotellet ved at klikke på et af nedenstående links:
FACADE & RUNDTUR hos os, FOYER, SEPP, TIGER, BUSINESS SUITE, VÆRELSE, SKYLOUNGE, SKYBOX