MØDER & KONFERENCER


 

Møde- og konference løsninger i Superligaen

 
Med en uhøjtidelig og familiær stemning, tilbyder Hotel FC Nordsjælland stor fleksibilitet og et yderst højt service niveau ved jeres møder og konferencer. Vi tilrettelægger arrangementet efter jeres ønsker og vi sørger for, at alt forløber gnidninsfrit under hele arrangement.

Hotel FC Nordsjælland et et lille konferencecenter med gode mødelokaler. Vi sørger for, at jeres arrangement ikke forsvinder i mængden og giver jer en serviceoplevelse som I sent vil glemme.   

Alle mødelokaler har hurtig WiFi og AV-udstyr som:

 
- LCD-projektor/65" fladskærms TV
- Flipover og Whiteboard
- Blokke og penne
 
Skulle I have særlige ønsker til AV-udstyr, bedes I venligst informere om dette ved booking. 

Foran Tigerlounge og SEPP Lounge er der en stor foye, hvor der er god mulighed for forfriskninger i pauserne. I lobbyen finder I bløde sofa arrangementer, som er perfekte til uformelt gruppearbejde og networking. 

Søger I grupperum, tilbyder vi 3 Skylounges og 8 Skyboxe. Disse lokaler har udsigt til Right To Dream Park*. Vores grupperum kan rumme mellem 4-20 personer. 

*Det vil være muligt at følge med i diverse stadionaktiviteter. Det kan ikke udelukkes at aktiviteterne indimellem kan fornemmes i vores lokaler.


 
Kreativ konference eller møde?
 

Lav f.eks. jeres konference eller møde som en træningsdag, hvor I samlet går igennem Superligaens spillertunnel for at ende på Right To Dream Park's grønne græstæppe. Her vil jeres PowerPoint, præsentationsvideo eller noget helt tredje rulle over storskærmen hvor jeres eget valg af musik vil strømme ud gennem højtalerne på stadionet. Målet for dagen gennemgåes af jeres facilitator og I får en unik mulighed for at skyde på mål som en rigtig Superligaspiller. Arrangementet fortsætter til f.eks. SEPP Lounge, hvor der står frisk morgenbrød, kaffe/te, frugt og wienerbrød klar til jer. 

Det er kun fantasien som sætter grænser for jeres arrangement. 


Kom på rundtur på hotellet ved at klikke på et af nedenstående links:
FACADE & RUNDTUR hos os, FOYER, SEPP, TIGER, BUSINESS SUITE, VÆRELSE, SKYLOUNGE, SKYBOX