OM OS


Hotel FC Nordsjælland blev bygget i forbindelse med det daværende Farum Park stadion, nu Right To Dream Park, i 2000. 

Den daværende ejer og bestyrelsesformand i FC Nordsjælland A/S, Allan K. Pedersen, overtog i 2002 Hotel FC Nordsjælland.

I løbet af 2013 blev Hotel FC Nordsjælland fusioneret med fodboldklubben FC Nordsjælland A/S og det var her, vi fik navnet Hotel FC Nordsjælland for at understrege vores tætte samarbejde og relation til den sportslige afdeling.

I december 2015 blev FC Nordsjælland A/S og dermed også Hotel FC Nordsjælland købt af den engelske investorgruppe, Pathway Group, med bestyrelsesformand Tom Vernon i spidsen. 

Vi er et lille, familiært og uhøjtideligt hotel, der velkommer både sportsfolk, håndværkere & direktører. Vi gør en dyd ud af at få alle vores gæster, til at føle sig hjemme under deres ophold. Dette bevidner vores mange stamgæster, som uge efter uge lægger vejen forbi.  
I 2013 blev alle værelser forsynet med nye Samsung TV skærme og fik installeret nye GROHE Eco armaturer overalt, og i 2015 blev vores WiFi opgraderet.

Vores fest- og konferencelokale, Sepp Lounge, har for nyligt været igennem en større renovering og står klar med nyt smart interiør. Sepp Lounge og vore andre konferencelounger benyttes bl.a. til VIP bespisning til FC Nordsjællands hjemmekampe, men alle vore lokaler kan benyttes til fest og konference, når vi ikke har hjemmekamp.
Vi vil glæde os til at byde velkommen med en god og uformel atmosfære serveret af et smilende og serviceminded personale


Kom på rundtur på hotellet ved at klikke på et af nedenstående links:
FACADE & RUNDTUR hos os, FOYER, SEPP, TIGER, BUSINESS SUITE, VÆRELSE, SKYLOUNGE, SKYBOX