Hotellet

 
Farum Park Sports- og Konferencecenter blev bygget i forbindelse med Farum Park stadion i 2000.

Efter en konkurs i 2002, hvor Brixtofte sagen tog fart, overgik hotellet med tilhørende restaurant bl.a. til den daværende forpagter, Allan K. Pedersen, der var bestyrelsesformand i FC Nordsjælland A/S.
I løbet af 2013 blev Farum Park Sports- og Konferencecenter fusioneret med fodboldklubben FC Nordsjælland A/S og skiftede samtidig navn til Hotel FC Nordsjælland for at understrege vores tætte relation til klubben.
I december 2015 blev FC Nordsjælland A/S og dermed også Hotel FC Nordsjælland A/S købt af den engelske invenstorgruppe, Pathway Group, ledet af bestyrelsesformand, Tom Vernon.

Vi er et lille uhøjtidligt hotel med højt til loftet, hvor der er plads til både sportsfolk, håndværkere og direktører - og alt der imellem.

Vores omgangstone er familiær, og vi gør vores bedste til, at vores hotel er gæsternes hjem - når de er ude. Det bevidner vores mange stamgæster der bor hos os uge efter uge, år efter år.

I 2013 blev alle værelser forsynet med nye Samsung TV skærme og fik installeret nye GROHE Eco armaturer overalt, og i 2015 blev vores WiFi opgraderet.
Vores fest- og konferencelokale, Sepp Lounge, har for nyligt været igennem en større renovering og står klar med nyt smart interiør. Sepp Lounge og vore andre konferencelounger benyttes bl.a. til VIP bespisning til FC Nordsjællands hjemmekampe, men alle vore lokaler kan benyttes til fest og konference, når vi ikke har hjemmekamp.

Vi vil glæde os til at byde velkommen med en god og uformel atmosfære serveret af et smilende og serviceminded personale.


Kom på rundtur på hotellet ved at klikke på et af nedenstående links:
FACADE & RUNDTUR hos os, FOYER, SEPP, TIGER, BUSINESS SUITE, VÆRELSE, SKYLOUNGE, SKYBOX