Arrangementer


                                                                           
Vi kan afholde alle former for arrangementer: Bryllup, fødselsdage, sølvbryllup, konfirmationer, barnedåb og andre mærkedage, julefrokoster, temafester, receptioner, firmafest og meget andet.
 
Skal der være overnatning med, har vi naturligvis en helt speciel pris på overnatning i forbindelse med afholdelse af fest hos os.

Lad os hjælpe dig med at planlægge din fest. Vi har gode kontakter til DJ´s og bands, og hjælper gerne med at finde den rette underholdning/musik til jeres selskab.

3-retters udvalg prisen er ved over/under 25 personer

Forretter
  • Okse carpaccio, basilikum, parmesan, spæd salat & olivenolie    129/139,-
  • Røget laks, sø kogte rejer, citron mayonnaise, blomkål, dild & rugbrød    89/99,-
  • Chevrachaud salat, gedeost, oliven piment    89/99,-
Hovedretter
  • Stegt kyllingebryst, forårsløg, kartoffelpuré, urter, hønsecreme    139/155,-
  • Oksefilet, kartoffel a la creme, syltede løg, svampe, brøndkarse & kalvesauce    149/169,-
  • Citronbagt laks, perlebygotto, syrlig salat & dild    139/155,-
Desserter
  • Chokoladekage, vaniljeis & crumble    69/69,-
  • Mandelmousse, bærkompot, mandel nugatine    69/69,-
  • Jordbærtrifili, vaniljecreme & knas    79/79,-
 
Eksempel på menu:
  • Røget laks, sø kogte rejer, citron mayonnaise, blomkål, dild & rugbrød    89/99,-
  • Oksefilet, kartoffel a la creme, syltede løg, svampe, brøndkarse & kalvesauce     149/169,-
  • Mandelmousse, bærkompot, mandel nugatine    69/69,-

 
Buffet 1
  • 1 valgfri forret (kan både tallerkenserveres eller stå på buffeten)
  • 1 valgfri salater
  • 2 valgfri garniture
  • 1 valgfri fiskeretter
  • 1 valgfri kødretter
  • 1 valgfri desserter (kan både tallerkenserveres eller stå på buffeten)
Pris 299,- v. min. 25 personer. Selskaber under 25 personer er prisen 349,-
 

Eksempel på buffet:
  • Forret: Røget laks, sø kogte rejer, citron mayonnaise, blomkål, dild & rugbrød
  • Salat: Cæsarsalat, parmesan & crouton
  • Garniture: Klassiske flødekartofler + Bagte rodfrugter, timian & hvidløg
  • Kød: Braiseret kalvespidsbryst, æbler, persille & peberrod
  • Fisk: Bagt torsk, tomat sauce
  • Dessert: Jordbærtriffili, vaniljecreme & knas
Buffet 2
  • 2 valgfri forret (kan både tallerkenserveres eller stå på buffeten)
  • 2 valgfri salater
  • 3 valgfri garniture
  • 1 valgfri fiskeretter
  • 2 valgfri kødretter
  • 2 valgfri desserter (kan både tallerkenserveres eller stå på buffeten)
Pris 439,- v. min. 25 personer. Selskaber under 25 personer er prisen 499,-
 
 
Eksempel på buffet:
  • Forret: Okse carpaccio, basilikum, parmesan, spæd salat & olivenolie + Røget laks, sø kogte rejer, citron mayonnaise, blomkål, dild & rugbrød
  • Salat: Rødbede, fetaost, valnød & rosiner + Klassisk Caprese salat (tomat, mozzarella, basilikum)
  • Garniture: Krydderstegte kartofler + Søde kartofler, peber ricotta + Variation af beder
  • Fisk: Bagt torsk, tomat sauce
  • Kød: Helstegt oksefilet, timian
  • Kød: Marineret kyllingelår, rosmarin
  • Dessert: Jordbærtriffili, vaniljecreme & knas + chokoladekage, vaniljeis & cumble
 
 
Forretter/salater
  • Okse carpaccio, basilikum, parmesan, spæd salat & olivenolie
  • Røget laks, sø kogte rejer, citron mayonnaise, blomkål, dild & rugbrød              
  • Chevrachaud salat, gedeost, oliven piment
  • Cæsarsalat, parmesan & crouton
  • Pastasalat, pesto, tomat, basilikum, ærte cress
  • Rødbede, fetaost, valnød & rosiner
  • Klassisk Caprese salat (tomat, mozzarella, basilikum)
Hovedretter
  • Braiseret kalvespidsbryst, æbler, persille & peberrod
  • Pulled pork
  • Helstegt oksefilet, timian
  • Marineret kyllingelår, rosmarin
  • Citronbagt laks, dild
  • Bagt torsk, tomat sauce
Garniture
  • Variation af beder
  • Bagte rodfrugter, timian & hvidløg
  • Søde kartofler, peber ricotta
  • Klassisk flødekartofler
  • Krydderstegte kartofler
Dressing & saucer
  • Kalve sauce
  • Brunet smør sauce (kapers, skalotter, persille)
  • Sauceverte (urtecreme)
Dessert
  • Chokoladekage, vaniljeis & cumble
  • Mandelmousse, bærkompot & mandel nugatine
  • Jordbærtriffili, vaniljecreme & knas
  
Prisen inkluderer:
  • Eget, flot opdækket, lokale til rådighed i 4 timer
  • Dygtige tjenere
  • Enkeltblomster i vase
  • Isvand på bordene

Ekstra timer kan tilkøbes for 1.500 kr. pr. påbegyndt time.

Tilkøbsmuligheder

Drikke
  • Velkomstdrink (prosecco + hyldeblomst)    45,- pr. stk.
  • Sodavand    25,- pr. stk.
  • Flaske øl    30,- pr. stk.
  • Fadøl    50,- pr. stk.
  • Husets hvidvin    198,- pr. fl.
  • Husets rødhvin    198,- pr. fl.
  • Kaffe    30,- pr. pers.
  • Cognac/Baileys    45,- pr. stk.
  • 2 cl. Spiritus    30,- pr. stk.
Natmad
  • Charcuteri bord med tilhørende garniture, brød og smør    119,-
  • Gullasch suppe med brød    99,-
  • Sandwich (små) 2 stk. pr. mand    99,-
Til kaffen
  • Fyldte chokolader 3 stk. pr. person    40,-
  • Chokoladebrud pr. person    55,- 
  • Småkager 5 stk. pr. person    25,-
Snacks
  • Salte snacks til velkomst. 2 forskellige varianter    18,- pr. pers.
  • Salte snacks til bar og resten af aftenen. 2 forskellige varianter    18,- pr. pers.
  • Haribo slikposer 57 gram    15,- stk.
 

I er meget velkomne til at kontakte Nellie Andersen på nma@hotelfcn.dk eller telefon 20 16 82 58, såfremt I ønsker en fremvisning af de lokaler som vi kan tilbyde, eller I har spørgsmål til maden eller andet i forbindelse med afholdelse jeres arrangement.

* Da alle hotellets lokaler bliver benyttet i forbindelse med Superliga holdets hjemmekampe, kan vi desværre ikke garantere lokalerne, førend vi har Superligaens spilleprogram.